Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Crodino Shishe 0.1L

Crodino Shishe 0.1L

Regular price €0,80 EUR
Regular price Sale price €0,80 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Crodino është nje nga aperitivet me te famshem ne Itali Sekreti i suksesit të tij, është shija unike dhe e shijshme, nga një përzierje infuzionesh dhe distilatesh të bimëve, erëzash dhe frutave të zgjedhura. Crodino e merr emrin nga Crodo, një qytet në Piemontin verior, ku prodhohet historikisht, që nga nga viti 1964, vitin e lindjes së aperitivit "Biond". Që nga 1995, Crodino wshtw pjesë e Grupit Campari.

View full details