Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

De Nigris Uthull Balsamike e Modenës e Bardhë 0.25 L

De Nigris Uthull Balsamike e Modenës e Bardhë 0.25 L

Regular price €3,99 EUR
Regular price Sale price €3,99 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Uthull për sallata dhe perime të pjekura në skarë.Uthull 100 % italiane

View full details