Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Disaronno Liker Mini 0.05L 28%

Disaronno Liker Mini 0.05L 28%

Regular price €2,50 EUR
Regular price Sale price €2,50 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Krijuar për herë të parë në vitin 1525 . Liker me ngjyrë qelibari me reflektime rubini. Shije marzipani, vanileje, bajamesh, kajsish, macaroon dhe limonit, rrisin përmbajtjen aromatike dhe alkoolike duke e bërë shijen e Disaronnos të veçantë . Temperatura e shërbimit 8 - 10° . Kjo veçanti e bën atë një komponent ideal të koktejve.

View full details