Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Dom Perignon Blanc 2004 Shampanjë 1.5L

Dom Perignon Blanc 2004 Shampanjë 1.5L

Regular price €650,00 EUR
Regular price Sale price €650,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Drejtori Artistik i Dom Pérignon: Lenny Kravitz, ridizenjoi shishen ikonike Dom Pérignon, duke përdorur elemente metalike si mbështjedhje (celik) , i cili i jep shishes një pamje bashkëkohore. Varietet e rrushi të përdorura: Pinot Noir dhe Chardonnay. Ndihet aroma e luleve te bardha, qitros, anisanit dhe mentes. Efekti i përgjithshëm përmirësohet nga freskia e nenexhikut dhe anisanit, ndihen notat pikante dhe ato drurit. Temperatura e shërbimit 10-15°C

View full details