Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Dom Perignon Blanc 2006 Shampanjë 0.75L

Dom Perignon Blanc 2006 Shampanjë 0.75L

Regular price €235,00 EUR
Regular price Sale price €235,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Varieteti i rrushit përdorur: Pinot Noir dhe Chardonnay. Shija shumë e mirë-ekuilibruar. Aromë e pasur dhe e fortë, bajamesh të freskëta të kombinuara me agrume, agrume të ëmbëlsuara, fruta të thata, me lëvore druri të tymosura. Ngjyra e verdhë e ndritshme, kashtë me ngjyrime të arta. Temperatura e shërbimit 10-15°C.

View full details