Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Dom Perignon Blanc Louminous 2008 Shampanjë 0.75L

Dom Perignon Blanc Louminous 2008 Shampanjë 0.75L

Regular price €260,00 EUR
Regular price Sale price €260,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Etiketa Luminous. Shishja është e pajisur me një buton në fund, për t'i dhënë etiketës shkëlqim. Luminous, renditet në cilësitë më të mira që u prodhuan nga Richard Geoffroy, mjeshtri i prodhimit te shampanjave. Shampanja vjen falë bashkëpunimit të tij dhe mjeshtrit të ri të bodrumeve Vincent Chaperon. Shije komplekse, ndihet shija e frutave bërthamore (pjeshkës,kajsisë), agrumeve, anisanit, luleve të bardha, nenexhikut. Shënimet e frutave shpalosen me një aciditet të këndshëm. Temperatura e shërbimit 10-15°C.

View full details