Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Dom Perignon Rose 2004 Shampanjë 0.75L

Dom Perignon Rose 2004 Shampanjë 0.75L

Regular price €400,00 EUR
Regular price Sale price €400,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Nje verë joshëse, e matur dhe me shije të thellë. Nje kombinim i errët i kakaos, duke i lenë vënd notave të frutave të cilat nga kombinimi i tyre japin një shije perfekte. Fiq, nektarina, portokalle e sheqerosur. Shishe magjepsëse e zeze me etiket fosforeshente roze. Rrushi i përdoruer për përgatitjen e shampanjës është: Pinot Noir and Chardonnay. Temperatura e konsumit 10 °C.

View full details