Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Dom Perignon Rose Louminous 2006 Shampanjë 0.75L

Dom Perignon Rose Louminous 2006 Shampanjë 0.75L

Regular price €450,00 EUR
Regular price Sale price €450,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Dom Pérignon Rosé është një paradoks deri në pikën e kundërshtimit, pasi është ekuilibri i përsosur i dy varieteteve me te mira: Chardonnay dhe Pinot Noir. U deshën dhjetë vjet për të arritur këtë shampanjë të mrekullueshme. Ngjyra e Dom Pérignon Rosé, guxon të shprehë gjithë tensionin midis rinisë, maturise,ekspozimit dhe përmbajtjes. Aroma eshte komplekse. Ndihen shënimet e përzierjeve te erëzave pikante dhe kakaos të cilat zhvillohen shumë shpejt në aromat e frutave. Shija që mbizotëron është ajo e frutave komplekse: të fiqve të pjekur, kajsisë dhe portokallit të karamelizuar. Temperatura e shërbimit 10-15°C.

View full details