Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Fernet Branca 0.7L

Fernet Branca 0.7L

Regular price €16,50 EUR
Regular price Sale price €16,50 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Prodhuar në 1845 në Milano, Fernet-Branca mban mbi vete si markë italiane, personalitetin dhe origjinalitetin me të cilin fitoi në botë për shijen e saj unike. Krijuar nga 40 lloj bimësh, rrënjë dhe erëza, janë baza që i jep ngjyrën tipike kafe. Bimët, rrënjët dhe erëzat infuzohen në alkool, për 1 vit, kur përzierja është duke pushuar në fuçi lisi, evoluon dhe përbërësit aromatik çlirohen, procesi i prodhimit përfundon duke na dhënë këtë pije unike. Ju këshillojmë të shijoni Fernet Brancan në temperaturat nën 0.

View full details