Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Franziskaner Birrë e Turbullt Shishe 0.5L

Franziskaner Birrë e Turbullt Shishe 0.5L

Regular price €2,00 EUR
Regular price Sale price €2,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Prodhimi i Franziskaner Weissbier daton në Mynih të Gjermanisë në vitin 1397, emri vjen i frymëzuar nga manastiri françeskan pranë punishtes. Ky detaj përfaqësohet dukshëm në etiketë. Temperatura e shërbimit: 6-7 ° C. Ka ngjyrë të errët portokalli dhe reflektime të arta të forta, shkuma është një nga tiparet më të veçanta të kësaj birre. Shije elegante e hidhur dhe pikante njëkohësisht. Me aromë frutash, me një prekje të portokallit, përzier me erëza si karafil dhe koriandër. Ekziston edhe një nuancë e frutave të tjerë tropikale, siç është bananja. Franziskaner, është një birrë e përshtatshme për të gjitha rastet, ideale për t'u shoqëruar me peshk ose gatime skare.

View full details