Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Gambrinus Kanace 0.5L x 24 Cope 4.1%

Gambrinus Kanace 0.5L x 24 Cope 4.1%

Regular price €1,30 EUR
Regular price Sale price €1,30 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Birrë klasike çeke prodhuar për herë te parë në 1869. Lloji lager me fermentim të ulët. Temperatura e shërbimit preferohet në 5-6 ° C. Ngjyrë e verdhë e kthjellët. Përbërësit kryesor: malt, elb dhe hops. Shije: E ëmbël, ndihet shija e mollës së karamelizur, mjaltit dhe qitros.

View full details