Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Glenmorangie 0.7L

Glenmorangie 0.7L

Regular price €47,50 EUR
Regular price Sale price €47,50 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Uiski skocez, prodhuar nga malti 10 vjeçar. Glen Morangie është një uiski i mrekullueshëm. Me ngjyrë të ndritshme, të artë dhe aroma të këndshme të frutave, bajameve dhe agrumeve. Aroma e agrumeve dhe pjeshkave të pjekura zbutet nga aroma e vaniljes. Përfundimi: një minutë pas shijimit, ju ngelet një shije e pastër dhe e kripur me aludime portokalli dhe pjeshke. I përkryer për kokteje, si dhe për ata që duan të nisnin një aventurë në male.

View full details