Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Grand Marnier 0.7L

Grand Marnier 0.7L

Regular price €31,50 EUR
Regular price Sale price €31,50 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Konjaku origjinal i krijuar në 1880 nga Louis-Alexandre Marnier Lapostolle. Grand Marnier është përzierja unike e konjakut Francez dhe portokalleve të hidhura. Ka aromë të plotë, portokalli të hidhur e ekuilibruar nga notat e konjakut të lajthisë dhe kafesë. Një përzierje delikate e konjakut të rafinuar. Ka ngjyrë të verdhë me reflektime të artë dhe qelibar. Është perfekt për të realizuar cocktails.

View full details