Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Hennessy VS Konjak 0.2L

Hennessy VS Konjak 0.2L

Regular price €12,50 EUR
Regular price Sale price €12,50 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Përbëhet nga 40 markash të zgjedhura me kujdes nga rajoni i Konjakut. Shumëllojshmëria e eaux-de-vie e zgjedhur e bën këtë Hennessy një konjak aromatik të përkryer. Zbutja e konjakut VS realizohet për dy deri në tetë vjet; Piqet në fuçi të lisi, derisa konjaku të arrijë konsistencë. Ofron një aromë të mrekullueshme të vaniljes, disa erëza të tjera dhe lisi.

View full details