Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Hennessy VS Louminous Konjak 0.7L

Hennessy VS Louminous Konjak 0.7L

Regular price €65,00 EUR
Regular price Sale price €65,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Hennessy VS, është një konjak që ndërthur traditën dhe inovacionin. Ekuilibri i Hennessy-it midis pushtetit dhe elegancës, e ka bërë atë popullor me miliona njohës gjatë historisë së tij 250-vjeçare. Marka vazhdon të mbështesë vlerat e themeluesit të tyre, Richard Hennessy. Hennessy VS, është një përzierje e shkëlqyeshme e më shumë se 40 marka-sh të ndryshme. Zbutja e konjakut VS realizohet për dy deri në tetë vjet. Piqet në fuçi të lisi, derisa konjaku të arrijë konsistencë. Hennessy VS është një përzierje e guximshme, por harmonike, me erëza të pasura dhe shije frutash, të cilat kombinohen perfekte nga nuancat delikate të vaniljes.

View full details