Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Hennessy XO Konjak 0.7L në Kuti

Hennessy XO Konjak 0.7L në Kuti

Regular price €200,00 EUR
Regular price Sale price €200,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Konjaku origjinal 'ekstra i vjetër', i prodhuar për herë të parë në vitin 1870 nga Maurice Hennessy për familjen dhe miqtë. Hennessy X.O , dhe shumë më komplekse sesa Hennessy VSOP. Shije frutash te thata, si kumbullat dhe fiq te thatë. Aromat evoluojnë në shënime të dendura të çokollatës dhe piperit të zi, të shoqëruara nga kanellë, karafili dhe kamomil.

View full details