Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Kamiki Intense Wood Whisky 48%, 0.5L

Kamiki Intense Wood Whisky 48%, 0.5L

Regular price €84,00 EUR
Regular price Sale price €84,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Uiski i parë japonez në botë i përfunduar në fuçi Cedar, me një shprehi të re për të gjithë ata, që duan një shije më intesive. Kamiki Intense Wood është një version ekskluziv i fituesit të shumë çmimeve në botë, Kamiki origjinal. Shija tij unike vjen si rezultat i një pëzierjeje të ujit të pastër japonez nga ujëvara e shenjtë e tokës së "perëndive" dhe përfundimi i tij për një kohë të gjatë në fuçinë japoneze Cedar.

View full details