Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Kamiki Original Blended Malt Whisky 48%, 0.5L

Kamiki Original Blended Malt Whisky 48%, 0.5L

Regular price €72,00 EUR
Regular price Sale price €72,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Uiski i parë japonez dhe i vetmi në botë i përfunduar në fuçi Cedar, me një shije unike të butë dhe aromë druri sandalwood, që nuk mund të prodhohet askund tjetër. Me përmbajtje uiski malt prej 48% të cilësisë më të lartë nga e gjithë bota, që shkrihet duke krijuar përzierje unike falë ujit të pastër të burimit japonez. Kamiki lindi në Nara, një vend i shenjtë me shumë tempuj në shekullin e 8-të, nga ku mori emrin The God Breath.

View full details