Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Kozel e Zeze Kanace 0.5L

Kozel e Zeze Kanace 0.5L

Regular price €1,30 EUR
Regular price Sale price €1,30 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Birre Ceke. Perberesit: Uje, Malt, Elb, Hops Birra e errët Kozel prodhohet nga malte të veçanta të errëta, e cila është arsyeja pse shkuma e saj është e errët, ndryshe nga birrat me ngjyra të tjera. Ka një shije karameli me një aromë të butë dhe një ngjyrë kafe të errët.

View full details