Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Kozel Kanace 0.5L x 24 Cope 4.6%

Kozel Kanace 0.5L x 24 Cope 4.6%

Regular price €1,35 EUR
Regular price Sale price €1,35 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Birre Ceke. Perberesit: Uje, Malt, Elb, Hops Kozel Lager ka një shije të butë, delikate të hidhur të malt dhe HOPS, dhe shkëlqen në mënyrë perfekte

View full details