Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Krug Rose Gift Box 23 Edition shampanje 0.75 L

Krug Rose Gift Box 23 Edition shampanje 0.75 L

Regular price €455,00 EUR
Regular price Sale price €455,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Shtëpia e Krug u themelua në 1843 nga Joseph Krug. Prodhuar në Champagne, në verilindje të Francës.Krug Grande Cuvée përfaqëson shprehjen maksimale të filozofisë Krug, e bazuar në zejtari. Eshtë një perzierje e një shumësi verash. Finesa e saj e jashtëzakonshme është për shkak të pushimit të paktën gjashtë viteve në bodrum. Duhen më shumë se njëzet vjet për të bërë një shishe Krug Grande Cuvée. Ngjyrë e thellë e artë, elegante me flluska. Aromat e luleve te sapocelura te pjeshkes, frutave të pjekura dhe të thata, marzipanit, xhenxhefilit dhe agrumeve. Shije e lajthisë, elbit, agrumeve, bajamet, brioshit dhe mjaltit.

View full details