Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Kurtatsch Curtis Merlot Cabernet 2016 0.75L

Kurtatsch Curtis Merlot Cabernet 2016 0.75L

Regular price €19,00 EUR
Regular price Sale price €19,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe. Varieteti i rrrushit:Merlot 60%, Cabernet 40%. Ngjyrë e kuqe e errët intensive. Aromë frutash, shije ku dominon piperi dhe tanina të buta që zgjasin.

View full details