Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Kurtatsch Lagrein 2017 0.75L

Kurtatsch Lagrein 2017 0.75L

Regular price €19,00 EUR
Regular price Sale price €19,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe. Prodhuar nga një varietet unik i rrushit i krahinës së Alto Adige (Tiroli i Jugut)/ Itali. Varieteti i rrushit: Lagrein 100% Ngjyrë e kuqe e errët intensive. Aromë frutash, shije ku dominon piperi dhe tanina të buta që zgjasin.

View full details