Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

La Doria Lëng Dardhe 0.2 L

La Doria Lëng Dardhe 0.2 L

Regular price €1,05 EUR
Regular price Sale price €1,05 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Prodhuar duke përdorur vetëm dardha italiane të vjela në shkallen e duhur të pjekjes. E pasur me fibra dhe yndyrë të ulët, është ideale për normalizimin e kolesterolit. E disponueshme në formate praktike të përshtatshme për konsum shtëpiak dhe jashtë saj. 100% dardha italiane, pulp dardhe 50%. Pa ngjyrues dhe konservues.

View full details