Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

La Doria Lëng Pjeshke 0.2 L

La Doria Lëng Pjeshke 0.2 L

Regular price €1,05 EUR
Regular price Sale price €1,05 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Prodhuar nga pjeshkë italiane të vjela në shkallën e duhur të pjekurisë. Përmbajtje të lartë të fibrave, Ndihmon në eleminimin e toksinave të pranishme në trup. Pjeshkë 100% italiane Shije e plotë 50 % pulp pjeshke Pa ngjyrues dhe konservues

View full details