Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

La Doria Salcë me Domate të Qëruara 2.5 Kg

La Doria Salcë me Domate të Qëruara 2.5 Kg

Regular price €3,75 EUR
Regular price Sale price €3,75 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Domatet e qëruara lindin nga tradita dhe pasioni për domatet. Simbol i kuzhinës italiane, ato kultivohen dhe punohen me pasion në zonën italiane të përsosmërisë dhe "zhytur" në një salcë të pasur me domate, me aromën e tyre të plotë dhe të gjithë lulëzimin e domateve të freskëta, ato janë të përshtatshme për të gjitha përgatitjet.

View full details