Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

La Doria Suko Dardhe 0.125 L

La Doria Suko Dardhe 0.125 L

Regular price €1,75 EUR
Regular price Sale price €1,75 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Prodhuar duke përdorur vetëm dardha italiane të vjela në shkallen e duhur të pjekjes. E pasur me fibra dhe yndyrë të ulët, është ideale për normalizimin e kolesterolit. E disponueshme në formate praktike të përshtatshme për konsum shtëpiak dhe jashtë 100% dardha italiane , pulp dardhe 50% Pa ngjyrues dhe konservues

View full details