Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

La Doria Suko Molle 0.125 L

La Doria Suko Molle 0.125 L

Regular price €1,75 EUR
Regular price Sale price €1,75 EUR
Sale Sold out
Tax included.

100% mollë italiane të vjela në shkallën e duhur të pjekjes. E pasur me antioksidantë dhe fibra, është një aleat i vlefshëm në uljen e kolesterolit në gjak. Falë përmbajtjes së lartë të fibrave, ndihmon për të zvogëluar përqindjen e acideve yndyrore të pranishme në trup duke përmirësuar rrjedhën e gjakut dhe tretjen. Pulp molle 50 %, pa ngjyrues ose konservues Shije e butë Burim antioksidandesh

View full details