Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Leffe Birrë Bjonde Shishe 0.33L

Leffe Birrë Bjonde Shishe 0.33L

Regular price €1,99 EUR
Regular price Sale price €1,99 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Leffe Blonde është një birrë elegante dhe speciale belge. Receta e lashtë e Leffe Blonde kombinon malt të lehtë, ujë, hops dhe maja. Temperatura e shërbimit preferohet në 5-6 C °. Vjen me ngjyrë të artë të shndritshme. Fillimisht ka një shije pikante me një aludim të portokallit të hidhur. Gjithashtu shija e vaniljes dhe karafilit shtojnë një kontrast të veçantë të aromave.

View full details