Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Leffe Birrë e Kuqe Shishe 0.33L

Leffe Birrë e Kuqe Shishe 0.33L

Regular price €2,09 EUR
Regular price Sale price €2,09 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Leffe Radieuse është një birrë belge sa elegante ashtu komplekse. Si birrë është e errët me ngjyrë në kafe me nuancë të verdhë. Temperatura e shërbimit preferohet në 5-6 C ° Shija e saj e hidhur është e balancuar në mënyre elegante nga aromat e lëkurës së portokallit, farat e koriandrit dhe maltit. Birrë shumë komplekse e vlerësuar veçanërisht nga njohësit e birrave.

View full details