Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Leffe Birrë e Zezë Shishe 0.33L

Leffe Birrë e Zezë Shishe 0.33L

Regular price €1,99 EUR
Regular price Sale price €1,99 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Leffe Brune është një birrë elegante belge. Ngjyra delikate midis kafesë dhe çokollatës e bëjnë atë edhe më të dëshirueshme. Temperatura e shërbimit preferohet në 5-6 C °. Shije autentike e hidhur që ekuilibrohet nga ajo e karamelit. Me aromë të fortë të kafesë, fikut dhe qershisë së zezë dhe e drithrave të thekura. Birrë kremoze e shkumëzuar.

View full details