Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Limoncello 0.7L

Limoncello 0.7L

Regular price €8,75 EUR
Regular price Sale price €8,75 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Limonceli i Kaprit është i famshëm në të gjithë botën. Limoncel sipas metodës tradicionale të traditës së ishullit të Kaprit. Limonceli prodhohet e ekskluzivisht nga limonet e Sorreto I.G.P 100 % tradicional 100 % natyral. Përbërë nga limonë 100% Kaprez. Pa ngjyrues, konservues apo stabilizues aromash. Përdoret në kuzhine për të spërkatur akulloret dhe sallatat e frutave.

View full details