Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Marchesi di Barolo Barbaresco 2013 0.75L

Marchesi di Barolo Barbaresco 2013 0.75L

Regular price €42,00 EUR
Regular price Sale price €42,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe. Prodhuar në krahinëne e Piemonte, Itali. Varieteti i rrushit: Nebbiolo 100%. Njgjyrë e kuqe e shegës. Aroma komplekse, erëza, fruta, tanina që ndihen dhe qëndrojnë gjatë me një strukturë elegante.

View full details