Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Marchesi di Barolo Roero Arneis 2015 0.75L

Marchesi di Barolo Roero Arneis 2015 0.75L

Regular price €25,00 EUR
Regular price Sale price €25,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Verë e bardhë. Prodhuar nga një varietet unik i rrushit i krahinës së Piemonte, Itali. Varieteti i e rrushit: Arneis 100% Njgjyrë e verdhë gjelbëroshe Arome lulesh si akacie, pjeshkë e freskët dhe minerale.

View full details