Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Melini Chianti 2017 0.75L

Melini Chianti 2017 0.75L

Regular price €9,00 EUR
Regular price Sale price €9,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe. Prodhuar nga një varietet unik i rrushit i krahinës së Piemontes/ Itali. Kjo verë Chianti moderne spikat në shijet e degustatorit amator dhe atij profesionist. Varietet e rrushit: Sangiovese 80% Canaiolo 20% Ngjyrë e kuqe e thellë rubin me strukturë të dendur. Aroma frutore intensive, tanina që sillen këndshëm dhe ndjehen gjatë.

View full details