Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Minoki Mizunara Cask Finished Rum 40%, 0.7L

Minoki Mizunara Cask Finished Rum 40%, 0.7L

Regular price €66,00 EUR
Regular price Sale price €66,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Minoki është marka e parë e rumit në botë e përfunduar në fuçi mizunara dhe marka e parë e rumit e filtruar nga koralet. Origjina tij vjen nga legjenda e princeshës së oqeanit, që jetonte në një pallat koralesh dhe inspiruar nga kjo histori u krijua Minoki, një përzierje e rumit japonez dhe paqësor, të filtruar nga koralet e bardha japoneze duke i dhënë një shije ekstra të butë.

View full details