Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Moet & Chandon Brut Imperial Shampanje 1.5L

Moet & Chandon Brut Imperial Shampanje 1.5L

Regular price €140,00 EUR
Regular price Sale price €140,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Moët & Chandon tërheq të gjithë energjinë e saj ne Brut Impérial. Më shumë se 100 verëra të ndryshme perbejne kete shampanjë, verërat rezervë kanë një pjesë mahnitëse prej 20 deri 30%.Pinot Noir është i përfaqësuar nga 30 deri në 40%, po ashtu Pinot Meunier dhe Chardonnay përbën një pjesë prej 20 deri 30%. Moet & Chandon Brut Impérial karakterizohet nga agrumet, mollët jeshile, lulet e bardha dhe nuancat e pjekura te drithërave, arrave dhe brioshi.

View full details