Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Moet & Chandon Brut Imperial Shampanje Mini 0.2L

Moet & Chandon Brut Imperial Shampanje Mini 0.2L

Regular price €23,50 EUR
Regular price Sale price €23,50 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Moët & Chandon tërheq të gjithë energjinë e saj ne Brut Impérial. Perbehet nga nje shumesi verash, verërat rezervë kanë nje pjese rezerve prej 20 deri 30%.Pinot Noir, është i përfaqësuar nga 30 deri në 40%, po ashtu Pinot Meunier dhe Chardonnay përbën një pjesë prej 20 deri 30%. Moet & Chandon Brut Impérial karakterizohet nga aromat e agrumeve, mollëve jeshile, lulet e bardha dhe nuancat e pjekura te drithërave, arrave dhe brioshit.Kur te hapni shishen e shampanjes, me të drejtë mund të prisni një udhëtim aromash magjepsese.

View full details