Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Moet & Chandon Ice Imperial Rose Shampanjë 0.75L

Moet & Chandon Ice Imperial Rose Shampanjë 0.75L

Regular price €125,00 EUR
Regular price Sale price €125,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Moët & Chandon Ice Impérial, risia shampanjës e viteve të fundit. Prezanton ekskluzivisht si Moët & Chandon Ice Impérial Rosé:- një ndërmarrje tjetër nga shtëpia franceze e shampanjës. Kjo shampanjë roze u formulua veçanërisht, për t’u servirur me akull. Moët & Chandon Ice Impérial Rosé ofron një përvojë të re të shijimit të shampanjës që bashkon kënaqësine, freskine dhe shijet. Moët & Chandon Ice Impérial Rosé ka ngjyrë e gjallë rozë. Ndihet aroma e manave dhe qershise, dhe boronicës. Nuancat e frutave: fiku dhe nektarina dhe nuancat të shijshëm të grenadinës. I butë në qiellze. Eshte nje ekuilibër harmonik i frutave dhe freskisë me një përfundim freskues.

View full details