Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Moet & Chandon Rose Imperial Shampanjë 0.75L

Moet & Chandon Rose Imperial Shampanjë 0.75L

Regular price €75,00 EUR
Regular price Sale price €75,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Rosé Impérial është një shprehje spontane, rrezatuese dhe romantike e stilit Moët & Chandon, një stil që veçohet për shijen e tij të shkëlqyeshme të frutave .Eshte një nga shampanjat më të famshme roze në botë. Frutat e kuqe dhe një aluzion e specit. Rosé Impérial nga Moët & Chandon ka përbërjen: 40 deri 50% Pinot Noir (10% i kuq), 30 deri 40% Pinot Meunier (10% i kuq) dhe 10 deri 20% Chardonnay. Verërat rezervë kanë një pjesë prej 20 deri 30%. Moet & Chandon Rosé Impérial shkëlqen në një rozë të ndritshme, e cila përshkohet me reflektime të qelibarit. Aludime frutash të kuqe: si qershi, luleshtrydhe të egra dhe mjedër. Përveç kësaj ka gjurmë me lule të trëndafilit dhe një aludim të lehtë të specit.

View full details