Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Moet & Chandon Rose Imperial Shampanjë Mini 0.2L

Moet & Chandon Rose Imperial Shampanjë Mini 0.2L

Regular price €25,00 EUR
Regular price Sale price €25,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Moet & Chandon Mini Rose Imperial, është një shprehje spontane, rrezatuese dhe romantike e stilit Moët & Chandon, një stil që veçohet për shijen e tij të shkëlqyeshme të frutave dhe pjekurisë elegante. Eshte një nga shampanjat më të famshme roze në botë. Ndihet aroma e frutat e kuqe dhe aluzioni i specit.Rosé Impérial nga Moët & Chandon ka përbërjen: 40 deri 50% Pinot Noir (10% i kuq), 30 deri 40% Pinot Meunier (10% i kuq) dhe 10 deri 20% Chardonnay. Verërat rezervë kanë një pjesë prej 20 deri 30%. Ngjyre rozë të ndritshme, e cila përshkohet me reflektime të qelibarit.

View full details