Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Mojito Soda 0.33 L

Mojito Soda 0.33 L

Regular price €0,65 EUR
Regular price Sale price €0,65 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Mojito jo-alkoolike e gazuar. Pije freskuese, me limon 100% sicilian Përmban pulpë frutash Përbërësit kryesor: lëng limoni 12% , Sheqer glukozë-fruktozë, dioksid karboni, shije natyrale të limonit, mente. Pa ngjyrues dhe konservues.

View full details