Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Molinari Sambuca Liker Mini 0.03L 40%

Molinari Sambuca Liker Mini 0.03L 40%

Regular price €1,99 EUR
Regular price Sale price €1,99 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Molinari Sambuca është një liker i ëmbël dhe i fortë, aromatik, pergatitur nga receta sekrete e familjes Molinari. E bërë nga farat e lules se anisonit, sheqeri, bimë dhe erëza te ndryshme. Molinari është një produkt premium; Shija është e këndshme, e ngrohtë dhe e plotë në qiellzë. Molinari është e çertifikuar nga IFS, për prodhimin e produkteve që plotësojnë nivelet më të larta të cilësisë, në përputhje me standardin ISO 9001. Këto karakteristika e bëjnë Molinarin një produkt me cilësi të lartë, të konfirmuar.

View full details