Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Old Smuggler 0.7L

Old Smuggler 0.7L

Regular price €15,00 EUR
Regular price Sale price €15,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Old Smuggler është një uiski skocez i përzier, me një histori që shkon në 1835. Shija e tij e shkëlqyer dhe e butë, është për shkak se ai prodhohet nga perzierja e uiskit më të mire të Skocisë në traditën e kontrabandistëve të shekullit të 18-të, të cilët rrezikuan jetën dhe nderin e tyre për ta ndarë atë me klientët e tyre besnikë. Respekton metodën tradicionale skoceze. Plakja bëhet nga fuçi lisi francez.

View full details