Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Ouzo 12 Mini 0.2L

Ouzo 12 Mini 0.2L

Regular price €4,50 EUR
Regular price Sale price €4,50 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Ouzo më e njohur në botë. Ouzo 12 e ka origjinën në Kostandinopojë (Stamboll) në vitin 1880. Ai mori emrin në Pistolery Kaloyannis nga "Fuçia No12". Me kalimin e viteve është afirmuar vetvetiu si marka më e njohur e uzos në botë dhe i qëndron besnike recetës së saj origjinale. Ouzo 12 është pjesë e Gruppo Campari që nga viti 1999. Ouzo 12 është Ouzo me aromën me te jashtëzakonshme të historisë dhe traditës te prodhimit te uzos. Bottledo, shishje e vetme është përfaqësuese e shpirtit të Greqisë. Kjo pije preferohet për shijen e saj të pasur dhe aromën delikate.

View full details