Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Peroni Birrë Bjonde Kanaçe 0.33L

Peroni Birrë Bjonde Kanaçe 0.33L

Regular price €0,70 EUR
Regular price Sale price €0,70 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Birrë cilësore italiane e llojit lager. Me një traditë prodhimi 170 vjeçare. Përbërë nga misër dhe malt 100% italian. Prodhohet nga fermentim i ulët. Temperatura e shërbimit: 4° - 6° C. Shije butësisht e hidhur, thyhet nga hops dhe malti i ekuilibruar. Gjithashtu ndihet karameli, limoni dhe nuanca pikante të specit.

View full details