Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Peroni Gran Riserva Birrë Doppio Malto Shishe 0.5L

Peroni Gran Riserva Birrë Doppio Malto Shishe 0.5L

Regular price €1,90 EUR
Regular price Sale price €1,90 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Birrë e fermentuar dyfish. Me fermentim të ulët dhe 100% malt italian. Temperatura e shërbimit 6-8° C. Përmban malt special të karamelizuar dhe hops aromatik. Ekuilibruar me aromën e drithërave dhe maltin të thekur. Sekreti shijes pakëz pikante është përzierja në temperaturë të ulët

View full details