Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Peroni Gran Riserva Birrë e Bardhe Shishe 0.5L

Peroni Gran Riserva Birrë e Bardhe Shishe 0.5L

Regular price €1,90 EUR
Regular price Sale price €1,90 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Birre e prodhuar në perputhje me stilin tradicional të birrës, me fermentim të lartë dhe 100% malt italian. Temperatura e shërbimit 6-8° C. Ka shije aromatike dhe të freskët. Malti i grurit i jep produktit një ngjyrë bjonde të turbullt elegante. Aromë frutash pak pikante, me një aludim të shijes së karafilit. Zgjedhje ideale për adhuruesit e shijes autentike të stilit të lashtë të birrës.

View full details