Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Peroni Gran Riserva Birrë e Kuqe Shishe 0.5L

Peroni Gran Riserva Birrë e Kuqe Shishe 0.5L

Regular price €1,90 EUR
Regular price Sale price €1,90 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Birrë kampione brenda kategorisë së saj. Fermentim i ulët.Me ngjyrë rubini të kuqe, falë maltit italian Amber. Temperatura e shërbimit: 6-8° C. Pije e plotë dhe njëkohësisht e lehtë për t’u pirë. Shije të butë dhe unike, aromë e ngrohtë malti dhe karamele. Përmbajtja e moderuar e alkoolit (5.2% vol) e bën atë një birrë ideale për të shoqëruar picat dhe mishin e pjekur në skarë.

View full details