Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Peroni Gran Riserva Birrë Puro Malto Shishe 0.5L

Peroni Gran Riserva Birrë Puro Malto Shishe 0.5L

Regular price €1,90 EUR
Regular price Sale price €1,90 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Birrë e veçantë dhe e purifikuar. Fermentim i ulët duke ju nënshtruar procesit të zierjes së dyfishtë në temperaturë të ulët. Preferohet të konsumohet në temperaturat: 4°-6°C. Në shije e karakterizuar nga një aromë delikate, me nota malti fin dhe hops aromatik. Procesi i fermentimit i jep asaj shënime të veçanta të drithërave të thekura dhe erëzave.

View full details